onsdag den 16. marts 2011

Crufts, søndag (hjemrejse)

Huset 'in the fields' hvor vi boede.
Søndag morgen kunne vi endeligt sove lidt længere. Jeg stod op da jeg vågnede og fandt tid til at chatte lidt med Helle over facebook. Hun skulle jo lige opdateres med sidste nyt. Derefter blev der pakket inden vi kørte ned til Bob og Alison for at sige farvel.


Biscuit maste sig helt ind i hjørnet af bagagerummet.
Han skulle ikke risikerer at blive glemt.
 Næste stop - Travelodge South for sidste gang. På mirakuløs vis fik vi al bagagen ind i bilen og afsted mod Harwich. Hvor var det bare øv, at GPS førte os lige forbi NEC, så vi kunne lugte stemningen af den sidste dag på Crufts uden at have tid til at gå ind og få de sidste oplevelser med.

Whoops - GPSen siger, at vi er kørt af vejen!!!!

Lena lufter hunde på en rasteplads
Vi kørte de 4 timer til Harwich med kun et enkelt stop undervejs og ankom til færgelejet i god tid. Vi købte frokost i Morrisons og tog derefter hundene på en god gåtur i et område, hvor de kunne løbe løs. Zing og Biscuit var bare så søde sammen - som et ældre ægtepar, der tullede afsted side om side. Jeg tror, at de nåede at blive ret glade for hinanden undervejs.

Biscuit sidder i bilen og holder øje med vores frokost.

Og her er det Zing, der tigger om en lille bid.

Biscuit og Zing i Harwich

På gåtur.


På vej tilbage til bilen gik vi ind og så en kirke, der også fungerede som mindesmærke for de lokale mænd, der faldt i første og anden verdenskrig. Interessant og fantastisk at se alle forårsblomsterne! England er lige lidt lunere end Danmark.




Lina og Zing

Vores Englandstur sang på sidste vers... lige som dette engelske flag.

Da vi kom tilbage til bilen, var de andre allerede checket ind, så vi kørte også gennem check in og security. Heldigvis tømte de ikke hele vores bil! Phew! De stillede bare en række spørgsmål og vi hyggesnakkede lidt om hundene :-)

Træning på havnen.
Zing træner Biscuits 'elefant på foden'.

Aftenen gik med de obligatoriske hundelufteture, aftensmade i cabinen, snak, fnis og grin. Sidsel sov aftenen væk. Pudsigt - på vejen ud gav hun børnene skylden for, at hun var mere træt end os andre. Jeg ved ikke rigtigt hvad grunden var på vejen hjem. Hun kom med en eller anden forklaring om, at hun nok havde sovet for meget og omstilling mellem søvn og ikke søvn, men jeg tror, at hun var den eneste, der forstod det ;-)

Ankomst til færgen og det sædvanlige pakke-kaos!

Lina ser billeder og video fra Crufts

Både Biscuit og Zing virkede rolige i bilen. Zing følte sig nok lidt mere hjemme end på udrejsen og kunne nok også finde mere støtte i Biscuit nu, fordi hun havde lært ham at kende. Både Line og jeg var rolige og trygge over at sige godnat til dem efter sidste luftetur.

En Freestyle Cab og en Freestyle Sheltie :-)

Ingen kommentarer: