onsdag den 19. august 2009

Træning

Hundene og jeg ude at træne sammen med Helle i går. Vi havde rigtig god og super effektiv træning. Alle hundene var WOW.

Beat lavede den bedste 'Fly Me To The Moon' nogensinde. Vores slutning på det program har aldrig rigtigt hængt sammen med musikken når vi optrådte med programmet. Det virkede fint i teorien, men i praksis hang det ikke sammen - men det gør det nu og det føles godt :o).
Beat har været meget svær at motivere. Han havde 1000 andre ting i hans teenage-hoved, der var vigtigere og træning sagde ham absolut intet, men inden for de sidste måneder (siden han blev 10 måneder gammel) er det begyndt at vende og han er nu ved at blive rigtig fokuseret og tændt på arbejdet. Han bliver bedre for hver dag og det er skønt.

Biscuit var PÅ! Phew! Tændt lille fyr, der arbejdede i kæmpe højt tempo. Han er bare sjov at arbejde med, når han er i det humør.

Whisper var Whisper og det er jo ikke nogen skidt ting! Han gav 110%. Når jeg arbejder med Whisper og han er rigtig tændt, så føles det lidt som at sidde på ryggen af en hest, der er lidt for 'varm i hovedet'. Man har en følelse af kun lige præcis at have kontrol over situationen. Det hele afhænger af, at jeg bevarer roen og giver præcise, vel-timede og rolige kommandoer. Når det lykkes og Whisper er i det humør, så bliver hans performance fuldstændig blændende og sådan var det i går. Desværre var det kun Helle der så det, men jeg var stadig helt høj bagefter :-D.

Robbie træner ikke så meget mere, men vi skal bruge 'Sparkling Diamonds' til Frijsenborg Explorer på søndag, så han trænede i går. Han er sjov. 12 år gammel, men når bare han ikke træner for tit, så er han helt PÅ, når han får lov. I går kunne det ikke gå hurtigt nok og han lavede halvdelen af tricksene før jeg (og musikken) var klar. Han sprang før der var noget at springe over og han forsøgte at stå på bagben og twiste på samme tid. Han er bare så dejlig :o).

Helle trænede sit nye HTM program med Doggie. De har debut med det på mandag ved Ophian's konkurrence, så jeg vil ikke afsløre for meget, men WOW!!!!! Hvor bliver det cool. Jeg glæder mig totalt til at se det. Det kommer uden problemer til at leve op til de bedste af de kl. 3 HTM programmer, som vi har set klarer sig godt i år. Og Helle er for sej. Hun er ved at udvikle sig til en rigtig performer!

Cookie er ved at gen-opfriske sit Freestyle program til 'Skoogian'. Vi skal jo snart til England og konkurrere, så der skal han bruge det. Han er blevet meget mere tændt på Freestyle (men det er Helle desværre ikke) og sikke nogen spring han kunne lave, da han fandt ud af, at stokken ikke flyttede sig, når han sjuskede.

Fed træningsdag - tak til Helle og hundene :o)

Ingen kommentarer: