lørdag den 29. maj 2010

Undervisning for DKK

Her i foråret/forsommeren skal jeg undervise to HTM begynder-kurser for Dansk Kennel Klub. Det ene var i sidste uge hos DKK i Solrød og det næste bliver i næste uge i Vejen.

Mine hunde er altid glade for at komme ind til DKK - efter at vi arbejdede der i 1½ år, har de jo en masse venner derinde, som de skal hilse på. Beat fandt da også straks sin gamle veninde Soya, som han voksede op sammen med, men hun var drægtig og ikke helt så fjollet og legesyg, som hun plejede at være.


9 handlere med 8 hunde mødte op til kurset i Solrød.. Den 9. handler uden hund var Kåre, som de fleste nok kender som en trofast supporter af hundesport. Han var en super kursist, at have med. Han kom med få, men gode og relevante kommentarer til undervisningen og fulgte nøje og koncentreret med. Og Beat var rigtig glad for at se sin gode ven, som han ellers kun møder til konkurrencerne.

Biscuit mødte en ny sheltie-ven, der var vokset ham en anelse over hovedet! Jeg troede først, at Frode var en ung collie... Det viste sig, at han er en 1 årig sheltie. Ups!


Så gik dansen i gang. Først lidt snak om HTM og Freestyle indendørs og en præsentation af dagens program. Derefter ud for at træne de tricks, som vi senere skulle bruge i en koreografi.







Vi havde lidt mere teori indendørs - valg af musik og fortolkning og derefter ud og træne lidt flere tricks, inden vi sluttede indendørs med at alle viste det korte program, som vi havde arbejdet med gennem dagen.


Kåre fik lov til at låne Robbie, så han også kunne afprøve koreografien og se hvordan det føles at skulle koncentrere sig om musik og hund på en gang...


Tak til DKK og alle kursisterne for en dejlig dag.

Ingen kommentarer: