søndag den 16. maj 2010

Royal Canin Show Dag 2

I går frygtede vi det værste mht. vejret og blev positivt overraskede, fordi det faktisk ikke blev så slemt. I dag forventede vi, at det ville blive bedre, så vi lod regntøj og uld-sokker blive hjemme og så blev det bidende koldt, blæsende og vådt vådt vådt! Nåh ja, sådan kan det jo gå... :-].

Allerede da vi kørt på landevejen mellem Sorø og Slagelse begyndte det at regne... Men det lagde vi dårligt mærke til, for vi kørte bag denne bus... Ok, det er svært at se pga. regnen på ruden, men den reklamerer for Royal Canin Show :o).
Jeg tror der står, at man kan spare 100 kr. ved at købe en sæk kattemad på Show-grunden...


Det var så gråt og diset, at man ikke kunne se det øverste af broen, når man kørte over den!

Da vi kom frem luftede vi hunde og ringen, hvor vi skulle optræde stod tom, så vi trænede lidt på de ting, som vi ikke var helt tilfredse med i går.

Vi var i god tid, så vi gik rundt op oplevede stemningen og de andre opvisninger.

En lille kommende narko-hund...


Forsvarets hunde fra Karup...



Lure Coursing med Italienske Mynder...



Og flere mynder...

Irsk Ulvehund...

Politiets hunde...

Jep, der var nok at se på, men det var koldt og vådt, så vi ville egentlig gerne bare i gang med vores egen opvisning. Vi gjorde også klar og var parate - omklædte i kostumer - et kvarters tid før vi skulle starte... bare for at få at vide, at vi var rykket ½ time... Jeg var splittet mellem at være lettet over at kunne tage noget varmere tøj på igen og synes at det var ærgeligt, fordi vi jo var klar og havde sat os op til det.

Men ½ time går hurtigt og det var snart tid til igen at skifte tøj. Vi havde tilpasset kostumerne til vejret, både fordi vi ikke ønskede vores konkurrence kostumer smurt ind i mudder og snavs og fordi, at det simpelthen var for koldt til meget små kjoler med korte ærmer.

Ligesom I går startede vi med at Beat demonstrerede de 10 heelwork positioner og hjalp med at forklare forskellen på HTM og Freestyle.


Bagefter viste Biscuit lidt freestyle og vi fortsatte med at lave 'Its a Hard Knock Life'. Og i dag tog jeg ikke fleece trøjen af, mens jeg lavede hans fulde program. Som sagt måtte kostumerne tilpasses vejret!

Biscuit lavede den bedste 'Hard Knock Life' nogensinde! Han var helt fantastisk! 100% på, lynhurtig og satte ikke en pote forkert. Jeg var helt høj, da jeg forlod ringen med ham. Jubiiiii, hvor var han sej!

Men hold da op, hvor var hans kostume koldt at have på! Da jeg tog de små hvide sko af, kunne jeg slet ikke mærke mine tæer, fordi de var følelsesløse af kulde!



Da Biscuit var færdig, stod Helle og Doggie klar til at vise 'Shine' og derefter Whisper og 'Apollo 13'.

Helle og Cookie var næst i ringen med 'Skoogian'... Mmmm, Helle ser nu godt ud med den paryk på!

Beat slukkede og lukkede med 'Tarzan Mama Mia'. Uden ridehjelm... Det var for ulækkert at tage en tæt-siddende hjelm ud over mit våde hår. Aaaadddddd!!!!! ;o)


Efter vores opvisninger bød Royal Canin på frokost og en kop kaffe... Ahhh varme! Vi følte os også meget tiltrukket af katte-udstillingen, der fandt sted inde i en dejlig var hal.

En 'Biscuit-kat'!!!! Hvid med blå øjne!!! Helle hæftede sig godt nok stædigt ved, at Biscuit ikke er hvid, men han er da 'hvid-agtig' ;o).

Gennem de sidste 4 dage har vores hunde optrådt 1 dag på Bakken og 2 dage i Odense. De har været på farten, tilbragt timer i bilen og bure og båret over med stressede ejere, der ikke havde tid til at rose dem efter deres optræden, fordi den næste hund skulle gøres klar og som ikke havde tid til at varme ordentligt op, fordi de lige havde været inde med en hund. Og hver eneste gang vi har sat dem på scenen, har de performent det bedste de har lært! De har været så super fantastiske. Og det ville vi gerne takke dem for, så ud over en masse opmærksomhed i aften og et par velfortjente fridage med gårture og hygge, så stoppede vi også på McDonalds på vejen hjem og købte en Happy Meal til dem.

Ja, ja, ja, vi ved godt, at Happy Meals og McDonalds mad ikke er sundt og at vi tillægger vores hunde menneskelige/barnlige følelser ved at mene, at en tur på McDonalds er en stor belønning for dem, men jeg er overbevist om, at mine hunde kunne mærke min taknemlighed og påskønnelse af deres arbejde mens vi hyggede med maden og milkshaken. De var formentlig lige glade med hvad de spiste og hvor det var købt, men de nød den opmærksomhed de fik og de forstod, at jeg var glad og stolt af dem.

En Happy Meal - cheeseburger, fritter og milkshake - klart til servering.

Det var Beats første Happy Meal... Det er jo kun noget de får, når de har gjort noget helt særligt!


Whisper med det legetøj, der altid følger med i en Happy Meal :o)


Og for første gang denne weekend, kunne vi faktisk se broen, da vi kørte hjem. Alle de andre gange vi har passeret den, har den været skjult i regn, dis og tåge.


Endnu engang var det en flok trætte hunde, der sov hjemturen væk... Nu fortjener de en fridag eller to!


Beat fortæller Helle, at vi er ved at være hjemme!

Ingen kommentarer: