torsdag den 13. maj 2010

Bakken 2010

Traditionen tro holdt DKK Kreds 1 Bakken Skue på Kr. Himmelfartsdag og gennem de sidste år har en del af traditionen været, at der er Dog Dancing på scenen lige efter frokost.


Igen i år var Biscuit og jeg så heldige at få lov til at være med til opvisningen, så i morges kørte Biscuit, Beat og jeg til Solrød, hvor vi mødtes med Helle, Cookie og Doggie og sammen fortsatte vi mode Klampenborg og Dyrhavsbakken.

Da vi kom frem havde Johanna allerede været i gang med at lægge tæpper på scenen og alt var klart til de dansende hunde. 12 ekvipager var inviteret til at deltage - alle udvalgt på Show Quality.

Helle og jeg var kommet lidt for hurtigt afsted fra Solrød og vi havde glemt vores bure. Ups! Helle lånte et bur af Johanna, som Doggie kunne sidde i og jeg indrettede et hjørne med tæpper bag scenen, hvor Biscuit kunne sidde beskyttet og uforstyrret.


Omklædningen gik i gang - 12 handlere, der skal skifte tøj på en gang! Godt, at der er et stort omklædningsrum!

Biscuit elsker børn og var begejstret over at opdage hvor mange af disse herlige små mennesker der var blandt publikum!


Johanna og Pjerrot stod for præsentationen og de gjorde det rigtig godt. Johanna har så absolut mikrofon-tække. Hvem skulle have troet det :oD.


Jeg skulle tage billeder af Helle og Doggie 1 ekvipage før min egen optræden og ups... jeg glemte lige tiden og ventede lidt for længe på at Helle skulle komme og hente sit kamera igen, så pludselig stod jeg foran scenen blandt publikum og hørt os blive præsenteret oppe på scenen!!!!

Argh!!!! Ind bag scenen, smide jakke og skifte sko, gribe hunden og rekvisitterne og træde smilende ud på scenen, som om intet var hændt. Puh!!!!

Heldigvis tacklede Biscuit det fint. Han var lidt forvirret, men performed alligevel ganske udmærket. Han er nu en lille super sheltie!




Publikum nød opvisningerne og der var store smil hele vejen rundt.

Efter opvisningen gik Helle, hundene og jeg en tur rundt i haven. Super socialisering for hundene! Helle og jeg havde brug for en kop kaffe og tjeneren kom også med en spand vand og en hundekiks til hundene. Super service!



På vej ud skulle vi lige have et gruppe-billede af hele flokken. Vi fandt en flot træ-stamme, som vi satte dem op på...

Få sekunder senere så vores gruppe billede sådan ud:

Border Collierne havde forladt stammen for at sætte i den vildeste spurter op mod forlystelserne og menneskemylderet!!!! Det er sådan en ting Border Collier gør. De får øjenkontakt med hinanden, et eller andet tænder sig i dem og - wroooooommmm så tager fanden ved dem og de spurter alt hvad de kan efter hinanden. Mmmm fint nok, men ikke når de vælger at gøre det midt i en travl forlystelsespark!!!!

Heldigvis kommer de hurtigt tilbage og de valgte at stoppe inden de kom alt for langt væk... Phew!

Det var en træt sheltie og 3 trætte Border Collier vi havde i bilen på vejen hjem!


Robbie og Whisper fik lov til at blive hjemme i dag. Jeg stod tidligt op og cyklede en god tur med dem og da vi kom hjem, cyklede vi igen en tur, så de ligger også og sover nu. Dejligt med 4 glade og trætte hunde.

Tak alle sammen, for en hyggelig dag på Bakken!

Ingen kommentarer: