søndag den 2. maj 2010

DKK konkurrence i Hillerød

Hjemme efter en lang og travl, men super hyggelig dag i Hillerød ved DKKs HTM konkurrence. Takket være Johanna & Co. der havde haft travlt med at lægge tæpper i går aftes, var konkurrencen indendørs i en dejlig stor ring.

Første klasse var HTM kl. 3 og der var Whisper tilmeldt. Han havde debut med sit nye Apollo 13 program. Det er en lidt mærkelig situation i år, fordi der er VM i slutningen af juni og det er egentlig der hundene skal toppe, så tiden op til da er sådan en sær blanding af langsigtet træning og konkurrencer, som vi egentlig ikke er klar til og heller ikke 100% engagerede i.

Whisper kommer meget hurtigt til at kede sig, hvis han kender sine programmer for godt, så hvis han toppede nu og var i stiveste top-tunede konkurrence-form, ville han formentlig være et fjollehoved, der testede nye variationer af programmet til VM. Jeg er ikke så vild med, når Whisper tester nye variationer af sine programmer til vigtig konkurrencer - han kan være meget kreativ... Så vi skal helst ikke være alt for klar med VM programmet endnu.

Men... vores debut gik fint. Vi mangler noget præcision og sikkerhed i linkene, men programmet fungerede fint og jeg var meget tilfreds med det vi lavede. Vi var nået dertil, hvor jeg forventede, at vi var.

Og at vi så vandt klassen, var helt fantastisk. Min dejlige Whisper - hver eneste dans med ham er værdsat og elsket. Han er fyldt 10 år og man ved jo aldrig, hvor længe vi får lov til at blive ved, så det skal nydes mens jeg har det.







Beat stillede op i Freestyle kl. 2 og WOW hvor var han sej!!!
Vi optrådte til Tarzan Mama Mia og det var så fedt. Beat var 'på' og glad og dansede sit hjerte ud for míg. Han vandt klassen med 26,5 points - 3,07 points foran nærmeste konkurrent!






Biscuit var i strålende humør i dag... Lige oplagt til at performe. Vi havde debut med vores program til 'Its a Hard Knock Life/Tomorrow' og de ting der gik galt, var ihvertfald ikke Biscuits skyld! Ups - allerede ca. 20 sekunder inde i musikke glemte jeg programmet! Yiks!
Nå, men vi improviserede os godt ud af det og gennemførte i fin stil. Biscuit blev nr. 3 i klassen. Flot lille sheltie fyr! Og så har vi jo stadig vores debut med det rigtige program til gode :-D.


Ingen kommentarer: