tirsdag den 13. september 2011

UK Dag 2 - Ankomst

Store bølger fra morgenstunden!
Vi vågnede i god tid til at lufte hunde. Vi var godt stive i ryggen af de ikke helt gode færge-køjer og jeg tror også, at vi havde adskillige buler i hovedet af at støde hovedet mod bunden af sengen oven-over os. Der er ikke meget plads i 6 personers-kahyttere, men de er billige :-)

Vi luftede hunde og spiste morgenmad og gik derefter tilbage til kahytten og så 'Klovn - the movie'. Efter alt hvad jeg havde hørt om den, var jeg faktisk noget skuffet, men ok underholdning de sidste par timer på færgen.

Jazz og Hero tilbage i England for første gang siden vi havde dem med hjem sidste år i September.
Ankomst til Harwich havn kl. 12 som forventet. Vi smuttede gennem pas kontrol og told uden problemer og som sædvanligt var vores første stop ved Morissons lige uden for havne-området. Der er en god græsplæne, hvor hundene kan blive luftet og en god forretning, hvor vi kan få nye forsyninger (mad, guf og cola) inden den lange køretur.

Og køreturen blev lang!!!! Den tager normalt 3 timer, men pga. den ene trafikprop efter den anden, varede det 6 timer inden vi kom frem og vi havde kun en kaffepause undervejs! Suk!

Helle hentede kaffe mens jeg luftede hunde. Det gik faktisk rigtig godt og de var meget artige - indtil Helle kaldte på hundene for at få dem til at kigge på kameraet!!!

Beat var glad for at se sin bedste Helle-ven.

Det var især en lang tur for Helle. Hendes ryge-stop var kun en dag gammelt og hendes elektroniske cigaret var 'out of order' i høj grad! Sjældent har jeg set nogen mere ivrig efter at reparere noget!!!! Og jo mere hun fixede den, jo mere gik den i stykker! Men det var ret god underholdning for mig i bilen :-D.

Vi ankom til Kennel Littlethorn, hvorfra vi til sammen har 3 hunde (Jazz, Doggie og Hero). Det var Alison der tog imod os og hjalp os med at få hundene ud i deres kæmpe hundelufte-folde. Det havde været en lang rejse for dem og de var lykkelige for at komme ud og få strukket benene.

Lille Mac havde det fedeste temperament og var bare så lækker!

Mens vores hunde nød friheden uden for bilen, hyggede vi med den skønneste 5 måneders hvalp Littlethorn Mac. Hold da op, hvor var han bedårende. Det blev kun til et par timers hygge og snak inden vi gik i seng - udmattede efter ca. 30 timer på farten.

Hmmmm, så let er det ikke at puste en luftmadres op sammen med en hund, der tror at det er en bold man træder på!

Nej Beat - la' den være!!!! Vi skal slet ikke lege nu!!! Vi skal sove!!!!

God nat!

Ingen kommentarer: