mandag den 23. august 2010

Hundens Dag i Tivoli

Søndag d. 22. august var der Hunden Dag i Tivoli og i den anledning, var Jette, Helle og jeg inviteret til at optræde på Plænen. Vi ønskede at vise, at HTM og Freestyle er for alle racer og det lykkedes - vi kom med en sheltie, en border collie og en ruhåret gravhund, der alle performede super flot trods udfordrende forhold.

Vi mødtes ved 'køreporten' kl. 14 og desværre var der brug for paraplyer. Regnen var ikke voldsom, men den var der. Vi var imidlertid optimistiske. Vi skulle ikke optræde før senere og det så ikke ud til at regnen ville vare ved.

Jette og Addi venter på at komme ind.

Helle, hundene og jeg

Da vi kom frem til scenen, blev vi mødt at en lydmand, der var klar til at teste vores musik og sikre at rækkefølgen var i orden og at vi var enige om hvem der skulle have mikrofoner mv.


Border Collie Klubben havde Klubmesterskab den weekend og en tur til Tivoli - oven i købet med indlagt HTM opvisning - var en bonus for de to udstillingsdommere Angela Gillespie og Rachel Spencer. De kørte med Helle og jeg ind til København og havde en super dag. Det var uden tvivl en stor oplevelse for dem.

HTM var program-sat til kl. 15. 30, så vi havde god tid til at få pakket ud og gjort klar.


Angela Gillespie, der dømte søndages udstilling, sammen med Beat


Jette og Addi slapper af og lader op back-stage med en kop kaffe

Race præsentationen var færdig ved 3-tiden, men dog dancing opvisningen havde været annonceret til at starte kl. 15.30 og man var bekymret for om nogen havde valgt at komme bare for at se den og derfor ville blive skuffede hvis vi var færdige på det tidspunkt det var annonceret, at vi skulle starte. Det blev besluttet at holde ½ times pause og starte til den annoncerede tid.

Desværre åbnede sluserne sig præcist kl. 15.25 og kl. 15.30 regnede det så kraftigt, at jeg dårligt kunne høre hvad jeg selv sagde på scenen. En pæn flok tilskuere trodsede imidlertid regnen og stod stadig foran scenen for at se de dansende hunde og det kunne jeg simpelthen ikke bære. Jeg traf en hurtig beslutning og inviterede publikum op på scenen, hvor der var tørt. De blev placeret ude langs kanten og så dansede Addi, Doggie og Biscuit inde i midten.

Biscuit og jeg startede med at fortælle lidt om Freestyle træningen og de tricks vi laver, men det blev meget kort, for vi havde allerede brugt en del af vores tid på at få publikum i tørvejr og vi havde fået instrukser om at holde tiden fordi Tivoli Garden skulle komme - de kom nu aldrig... Jeg tror, at det regnede for meget for dem.


Efter den korte introduktion viste Biscuit 'Its a Hard Knock Life/Tomorrow'. Han gjorde det super flot under svære forhold med publikum meget tæt på.





Der var hunde, børn og voksne hele vejen rundt langs scene kanten. Flot at så mange fremmede hunde forholdt sig roligt og opførte sig perfekt under hele opvisningen.


Selv om der var hæftig regn, stimlede der alligevel tilskuere sammen foran scenen og så showet.




Helle og Doggie optrådte med 'Diamonds Are Forever/Big Spender'. Fremmede hunde tæt på er rigtig svært for Doggie, men Helle gav hende tid til at se situationen an og efter mindre end ½ minut var hun klar til at give en strålende performance.


Biscuit nød at stå på scenen mens de andre optrådte. Det gav ham god mulighed for at hilse på sit publikum og det er jo noget Biscuit rigtig gerne vil. Han er en social lille fyr ;o).


Sidste ekvipage på banen var Jette med Addi - Jette var lidt overvældet over publikum så tæt på, men Addi tog det i stiv pote! Hun var helt klar over, at det var hendes scene, men tolerede de andre hund - en rigtig primadonna!



Jeg har før optrådt i Tivoli og haft et kæmpe publikum og det har været en stor oplevelse, men i år var det noget særligt. Det gav en intim og helt speciel stemning at publikum sad på scenen sammen med os. De kom meget tæt på og blev meget nærværende. Kommunikationen mellem dem og os blev personlig og jeg følte mig meget ansvarlig for, at de skulle have en god oplevelse. Det var super fedt og sjovt og hold da op, hvor var jeg stolt af vores hunde, fordi de tacklede det så godt. Især Biscuit var en stjerne. Han holdt fokus på mig mens publikum kom ind over scenen og fandt deres pladser og så da virakket var overstået, var han bare klar og dansede sit bedste!

Tusind tak til de, der trodsede vejret og så vores show. Det var fantastisk at optræde for jer. Jeg nød hvert sekundt på scenen sammen med jer.

Mens vi klædte om efter vores optræden, stoppede regnen lige så brat som den var startet. Herligt, for så havde vi fint vejr til at vise Angela og Rachel det smukke Tivoli.

Vi mødtes også med Sidsel, der skal have en border collie hvalp fra samme linjer som Robbie, Whisper, Doggie og Rachels hunde.
Hundene foran Pjerrot statuen.
Beat, Biscuit, Whisper, Sidsels Bylgja (islandsk fårehund), Doggie og Cookie

Helle, Rachel, Angela, Zenja (Sidsels datter) og Sidsel.

Andemor med ælliger - nårh :o)

Hundene foran en lille kopi af den lille havfrue.
Whisper, Biscuit, Beat, Cookie, Bylgja og Doggie.

Argh!!!! Sheltien er blevet spist af en kæmpe-krabbe!!!!
Godt det lykkedes den at undslippe - tænk hvis jeg skulle danse til 'Its a Hard Knock Life' alene fremover!

Angela og Zenja køber mad til fiskene i Tivoli Søen.

Det var nogen meget store og meget sultne fisk!

Sultne, åbne fiske-munde at mætte!

Tivoli Garden spillede ikke, men de sejlede rundt op søen og de kørte også rundt i parken med deres hestevogn, så søndagsgæsterne kunne nyde synet.

Spisetid - Beat og Rachel får sig en lille sludder...

Angela og Rachel sammen med alle hundene.

Det var sent inden vi kom hjem, men det havde været en rigtig god dag i Tivoli.
Tak til DKK og Tivoli for invitationen og for god behandling.

1 kommentar:

Sidsel sagde ...

Vi siger også mange tak fordi vi måtte komme med. Fantastisk opvisning med super god stemning blandt puplikum i regnen...