søndag den 6. november 2011

NM Træning


Helle, Jette og jeg mødtes i dag, for at træne op til NM. Vi har til sammen 5 hunde på holdet + at Helle trænede med Jazz og jeg trænede med Hero, så det tager lidt tid at træne dem alle, men det var en dejlig dag og vi hyggede os i hinandens og hundenes selskab.

Whisper trænede først og han har gjort kæmpe fremskridt siden vi satte ind med intensiv NM forberedelse. Han arbejdede super godt og var meget mere rolig nu hvor han træner mere. Når han i en periode har trænet mindre, bliver han så tændt, at det næsten ikke er til at styre, men i dag var han fokuseret, rolig og afslappet i sit arbejde. Skønt.


Derefter Doggie... Hun er bare i top form pt. Super præcis og meget motiveret. Det lover godt for Nordisk!


Hero - han har fuld gang i sit 2012 program og nøj hvor er det sjovt. Vi har en masse nyt at arbejde med og han udvikler sig bare så meget lige nu.



Turbo gravhunden Addi - fuld drøn på! Men det var lidt udfordrende for hende, at træne et nyt sted med mange forstyrrelser når naboerne skulle forbi eller arbejdede i haverne rundt omkring os. Og så var der lige de små metal-dæklser i vejen, som vi andre ikke ser, men som virker som store forhindringer for en lav-benet gravhund! Det gav gode grin og vi blev enige om, at vi hellere måtte mødes her i Sorø igen, fordi det var super god træning.




Beat - Woooohooooo, kryds fingre for, at han holder den her form indtil NM. Han er bare så god i øjeblikket - jeg håber ikke, at han har toppet for tidligt!


Jazz - nyt program, fedt musik og nogle fede nye ting at arbejde på. Jazz har bare den fedeste heelwork og hun har lige lært en ny position. Jeg glæder mig til at se hende i 2012. Hun bliver en stjerne!


Og endelig lille Biscuit... vi har arbejdet på at forstærke nogen af de trick, der ikke altid fungerede optimalt og det havde båret frugt. Det fungerede strålende i dag. Skønt.

Tak Helle og Jette for en herlig formiddag i godt selskab.

Ingen kommentarer: