fredag den 25. november 2011

NM Dag 1 - rejsedag!


Fredag morgen meget tidligt, kørte Whisper, Biscuit, Beat og jeg til Lille Skensved, hvor vi flyttede alle vores ting ind i Helles bil og sammen med hende satte vi kurs mod Lillestrøm i Norge.

Vi havde forventet, at det ville tage os ca. 8 timer at komme frem, men på trods af, at vi holdt passende pauser og ikke kørte voldsomt meget for stærkt, så ankom vi efter 6½ time. Hundende sov det meste af vejen og rejsen forløb bare problem-frit og let.

Er vi der snart?
Biscuit nægter at ligge på gulvet - det passer sig ikke for en sheltie!
Så han fandt en køletaske at ligge på :-)
Svinesund broen - det er Sverige på den ene side og Norge på den anden.
Vi blev mødt af Jette og Addi uden for hotellet med dannebrogs flag og det hele. Aiiii hvor var det dejligt at se dem. Vi gik ind for at checke ind. "Der er ikke reserveret værelser til jer og vi har alt optaget, så I kan ikke bo her!" lød beskeden. Erm, ok... Et telefon opkald til Norsk Kennel Klub senere, fik vi udleveret vores nøgler... Godt nok ikke til det 3 mands værelse vi havde booket, men til 3 enkelt værelser. Det blev senere lavet om til et enkelt værelse til Johanna og hendes løbske tæve og et dobbelt værelse til Helle og jeg.Jette hjalp os op med vores ting og bagefter tog hun og Addi os med på en hyggelig gåtur langs en flod, der løb gennem byen. Da vi kom tilbage blev det til en kop kaffe i Jettes væreslse sammen med Anja. Vi fik udveklset NM gaver og fik snakket rejseoplevelser mv. igennem.Jette havde købt personlige krus til os, med vores og hundenes navne og desuden var der en stregkode på  kruset...
Og når man skannede koden med ens telefon, linkede den en til Nordisk Mesterskabs hjemmesiden fra telefonens internet :-)
Anja var noget forvirret over det tekniske mirakel, Jette præsenterede hende for... :-)

Anja havde dannebrogsfarvede trække-tov til alle hundene!
Hurtigt blev det tid til at gå over i hallen til briefing og træning. Hver hund havde 4 minutter i ringen. Johanna tog tid og gav signal efter 2 minutter, 3½ minut og 4 minutter. Alle mine hunde virkede tændte og glade i ringen. Det så fornuftigt ud og jeg var ret tilfreds.

Briefing i hallen

Det blev ret sent inden vi forlod hallen og da vi endelig kom tilbage på hotellet, opdagede jeg, at jeg havde glemt mit kamera, så Helle og jeg tog hundene på en aftentur tilbage i hallen efter det. Suk. Men vi skulle jo ud og gå med dem alligevel.

Tilbage på hotellet blev der hygget lidt og pakket til lørdagens konkurrence og selv om det var ambitionen at gå tidligt i seng, så lykkedes det ikke helt. Og da vi endelig gik i seng, så besluttede Beat, at han skulle rulle og rulle og rulle i vores seng - og helst oven på Helle!

Ingen kommentarer: