søndag den 16. januar 2011

NM Fest

Det er efterhånden tradition, at HTM/FS landholdet mødes for at fejre, når vi har opnået et godt resultat ved et af de store mesterskaber. Jeg har været så priviligeret, at være med til at vinde 3 guldmedaljer for hold - 2 x NM og 1 x VM, så det er blevet flere utrolig morsomme middagsselskaber.

3/4 af det stolte landshold - den sidste 1/4 stod bag kameraet!
I går mødtes HTM landsholdet så på Ferdinans Bøfhus i Ringsted for at fejre vores seneste triumfer ved Nordisk Mesterskab i Helsinki i December. Ligesom ved tidligere festmiddage, var der god stemning og mange grin.

Dressing i landsholdsfarver - så bliver det da ikke mere nationalt!

Muppet Show!

Traditionen tro skulle vores kaffe klædes ud i landsholdsfarver... Mmmmm det er ret mærkeligt, men det hører sig til ;o)

Tak til Johanna, Helle og Anja for en hyggelig aften og endnu engang TILLYKKE MED DET NORDISKE MESTERSKABS GULD til os alle 4. Hvor er Whisper, Doggie, Queeny og Spooky bare fantastisk hunde!

Mmmmm - og vi var ikke engang fulde!
Vi havde kun fået cola og kaffe at drikke!
Forklaringen var vist noget med, at chokolade, sovs og alt muligt andet syntes at havne over hos Helle uden at nogen helt vidste hvordan hun fik det raget til sig, så videoen var et forsøg på at illustrere hvordan det simpelthen selv gik derover... Men jeg kan godt se, at det blev lidt mærkeligt :oD

1 kommentar:

Nessie, Queeny og Anja sagde ...

Tak endnu engang for en hyggelig og sjov aften :-) og ikke mindst humor på så højt plan at vi selv har svært ved at følge med.....

TILLYKKE MED NM GULD 2010 - VI ER FOR SEJE!!!!