fredag den 22. april 2011

Påske Træning


Helle og jeg mødtes lige over middag for at træne... Mmmm, vi er ikke vant til, at det er så varmt i vejre. Hvis vi havde tænkt os om, så havde vi måske ikke lagt vores træning lige på dagens varmeste timer.

Hero
Zoooooooooom!
Men hundene gjorde det godt. Jazz og Hero, der nu er 8½ måned gamle, trænede deres nye programmer. Vi er stadig ved at lærer dem at kende og hvordan de reagerer op varme, var en af de ting, som vi endnu ikke havde erfaringer med. De arbejdede begge fint, men blev 'flade' noget hurtigere end sædvanligt. Det er godt at vide, for så kan vi planlægge træningen efter det.

Hero

Hero

Jazz - kuldsøskende, men alligevel forskellig heelwork stil

Jazz til venstre og Hero til højre.
Hero fik bidt mig i fingeren, da vi legede med bold. Nøj hvor gjorde det ondt. Det blødte ganske meget og nu er neglen helt blå. Ouch!

Det er Heros tempo, når han går slalom mellem bene ben!

Hero - fuld fart frem!
Beat har debut med sit nye program til musik fra James Bond filmen Octopussy på mandag, så vi fik den sidste afpudsning klaret.

En pistol!!!!! Løb!!!!!!


Doggie arbejdede med motivation og det samme gjorde Biscuit.

Don't Tell Mama

Flot - ta' så bolden!

Biscuit

JA! Ta' bolden!

Doggie - heelwork
Vi sluttede træningsdagen af med en dejlig gåtur med 7 hunde. Helle skulle prøve at gå med alle 7 hunde - hold da op, hvor fik jeg mavekrampe af grin. Men det hjalp hende vist heller ikke, at jeg stod foran hende og kaldte på hundene... Ups! Det var altså ikke med vilje!

Hjæææææææææææælp!!!!!!

Dejlig afslutning på en herlig dag.

Ingen kommentarer: