lørdag den 27. juni 2009

Bregntved Dyrskuet

Helle og jeg har - sammen med alle hundene - været i Haslev i dag for at optræde ved Bregntved Dyrskuet. Det var vi også sidste år og der kom det bag på os, hvor stort et arrangement det er... Mmmm, det gjorde det så igen i år. Man får lidt sommerfugle i maven, når man skal optræde foran et kæmpe publikum, men det gør det naturligvis også meget sjovere :o)

Vi var ellers ved at være bange for, at det var en 'Murphys dag' i dag...
I ved... ham med "Alt hvad der kan gå galt, går galt..."
Heldigvis var det kun morgenen, der stod i skyggen af Murphys dystre profetier.

Helle og jeg startede hjemme fra så vi kunne være ved dyrskuet kl. 12. Første optræden kl. 13.20. God tid til at slå telt op, få hundene luftet osv. På slaget 12 ankom Helle og jeg samtidig til den adresse vi havde fået opgivet - 'Center Alle' i Rønnede... Øhhhh intet dyrskue. Heldigvis stod der et telefon nummer i kontrakten. Det ringede jeg til og fik fat i en flink mand, der kunne oplyse mig om, at jeg godt nok havde trykket det nummer der stod, men det havde intet med Bregnted Dyrskuet at gøre. Vi havde et nummer mere, som vi kunne prøve og det bragte os heldigvis i forbindelse med stævne kontoret. Phew! Det viste sig, at vi havde fået adressen på hovedkontoret og vi skulle ca. 10 kilometer længere ud på landet til dyrskuepladsen.

40 minutter forsinket ankom vi og så blev der ellers turbo-udpakket! Helle og jeg har optrådt og rejst sammen så mange gange, at vi nu kan pakke ud og stille alting op så godt som uden at tale sammen. Vi ved hvad der skal gøres og gør det uden så meget snak og det var godt i dag! I løbet af mindre end 10 minutter havde vi slået lejr og vi var klar til at optræde til tiden.

Vi havde 2 opvisinger i løbet af dagen og vi kørte dem begge efter nogenlunde samme program. Beat og jeg startede med at fortælle lidt om hvad sporten går ud på og hvordan man træner hundene til at lave de forskellige 'basic moves'. Vi demonstrede klikker træning og heelwork. Beat var super. Når jeg talte, tilbød han alverdens forskellige tricks og heelwork positioner og selv om vi stod ganske tæt på publikum med hunde og børn der spiste is og pølser, så koncentrerede han sig 100% om mig.






Beat og jeg sluttede vores 10 - 15 minutters intro med at præsenterer de 4 programmer, som vi optrådte med: Cookies 'Skibet Skal Sejle i Nat', Biscuits 'Bon Jour', Doggies 'Diamonds are Forever/Big Spender' og Whispers 'Dance of the Knights'.

Her er det Biscuit og Bon Jour...

Hans første opvisning gik super og det gjorde den anden egentlig også... Han havde bare et lille problem, da han blev fanget mellem 3 ko-kasser og lige meget hvor han trådte, ville det være klamt for hans poter. Det er altså ikke noget en fin lille sheltie sætter pris på :o).


Og Whisper og Dance of the Knights...
Whisper var sej! Især ved den anden opvising. Han gjorde det godt begge gange, men ved den anden opvisning var han virkelig WOW!




Mellem de to opvisninger havde vi 2 timer til at nyde dyrskuet og de andre, der var kommet for at optræde i opvisningsringen.

Der var en 'hestehvisker', der viste hvordan han lagde saddel på en ung hest, der ikke var reddet til og kom op og sidde på den.




Gymnaster...


Og vi mødte Emilie, der var ude for at deltage i en kanin-hop konkurrence. Hun var super god! Eller også var det hendes kaniner, der var det... Det er formentlig ligesom med hundetræning, at det er en kombination af gode kaniner og en god Emilie :o)



Indianere der spillede musik... Men det var ikke egnet til HTM!




Og unge mennesker på ethjulede cykler. Det tudede mere over det ujævne underlag end vi gjorde! :o)


Da vi var færdig med vores opvisninger, tog vi Beat og Doggie med rundt på dyrskue pladsen. Der var mange ting for et par unge hunde at kigge på.


Doggie og Beat

Foran spøgelseshuset!
Scary!
Modige Beat og Doggie!



Nu tror I måske nok, at denne lille gule tøj-kat er helt uskadelig...


Mmmm, men Beat viste bedre! Han havde hørt historierne om alle de mange Border Collier, der er blevet spist af små mijavende tøj-katte på dyrskuer rundt om i landet, så han var meget forsigtig!


Men den sagde altså også lyde og den bevægede sig og gik frem mod ham...
Med lidt godbidder til hjælp, kom han faktisk hen og hilste på den og han var helt kæk, da han gik videre :o)


Han hilste også på levende dyr.
Kaniner...


Og høns...


Og en kæmpe kæmpe kæmpe stor tyr!!!!!


Alt i alt en rigtig god og oplevelsesrig dag i Bregntved :o)

Ingen kommentarer: