onsdag den 7. januar 2009

Best International Team Of The Year 2008


I England afholdes der hvert år en konkurrence der hedder 'And The Winner Is...'. Her stemmer Freestyle/HTM handlere fra England og resten af verden på hvem de mener fortjener at blive Årets bedste inden for forskellige kategorier.

En af kategorierne er 'Best International Team Of The Year' og i år var Biscuit og jeg nomineret. I dag blev resultatet så offentlig gjort og der stod...

"This handler is in my opinion one of the best dog trainers of HTM the world has to offer. Having seen all her dogs work to an exceptionally high standard, I am ever so happy she has won this category.

Biscuit the Sheltie is absolutely fantastic he works like a dream - well I suppose the best compliment I could give, is to say that seeing him work and observing his character and nature has made me think (albeit fleetingly): I would love a sheltie if I could get one like him.
HE IS A LITTLE SUPERSTAR.

They are Denmark's finest, Emmy Simonsen and The Charmed Ones' Biscuit in Blue".

Jubiiii hvor er det skønt efter et år, der for Biscuits vedkommende har været præget af allergi og sygdom. Min bedste blå sheltie :-).

Nr. 2 blev Arlette Cloes og Zingara Van De Duvelore fra Belgien og på 3. pladsen kom Sini Eriksson og Mutkis Onnensoturi fra Finland.

4 kommentarer:

BasenjiLife sagde ...

Altså, hvor du kan... :o) Også et stort tillykke til dig og Biscuit med den superflotte titel. Og ved du hvad...? Den, der har skrevet de flotte ord, har jo fuldstændig ret :O) Jeg håber, at Biscuit snart får det så godt igen, at han har overskud til træning og konkurrencer på fuld tid. Held og lykke med ham.

Hilsen Helle og mange basenjikram til Biscuit - mine tøser har et godt øje til ham... ;O)

Bluedog sagde ...

Aiii, hvor blev vi glade for at læse dette indlæg!!!!
Det kunne ikke være mere rigtigt og fortjent, det som der er skrevet om Jer to:o)
WOW hvor er vi stolte af Jer og du kan da hilse og sige til damen at det godt kan lade sig gøre at få en klon af den lille blå med samme starquality:o)))

Anonym sagde ...

Hej Emmy

Stort tillykke med sølvmedaljen og ikke mindst 'best international team of the year'- Større ros findes vist ikke!

Mange hilsner
Rikke Wriedt

Nessie, Queeny og Anja sagde ...

WOOOOW!!! Kære Emmy og Biscuit.... Stort tillykke med titlen, sikke I kan... kan du så få de arme op og lad dem hænge deroppe i luften i MEEEEGET lang tid....
Vi er SUPER stolte af jer!!!!