mandag den 4. juli 2011

Fortolkningskursus - dag 2

Hazyland flokken havde også nogle gode dage, selv om jeg skulle undervise.  De trænede om morgenen inden  vi gik i gang og i frokost pausen og der blev også tid til nogen gåture i pauserne. Desuden lå de og fulgte med i undervisningen. De var godt trætte om aftenen, når vi kom hjem.
Dag 2 var næsten lige så underholdende som dag 1! Sikke nogen fantastiske kursister - de kastede sig ud i alle opgaver med ild-hu og glæde. Det var simpelthen så skønt.

'The hills are alive with the sound of music....'

Både hund og handler i dyb koncentration om opgaven.

Kong Helle med sit blå/gule/orange slot...
Konge rollen faldt hende iøvrigt meget let ;-)
Og det samme gjorde den politi rolle hun påtog sig senere på dagen - hun sørgede også for, at ingen fik lov til at snyde sig fra deres optrædener på gulvet ;-)

Der var lidt forvirring om hvorvidt det var en huleboer, en hulebjørn eller en sabeltiger...  Ingen gættede på ulv!

En pilot i et bombefly... Mmmm det er meget dramatisk at være på HTM kursus.

Selv sidst på dagen, hvor alle var helt udmattede efter to lange dage med ny viden og en endeløs række af udfordringer og opgaver, tog alle aktivt del i diskussioner og der var virkelig dynamik i de venskabelige uenigheder. Herligt.

Teori undervisning

Det kræver eftertanke og koncentration....

Dyb dyb koncentration...

The Linking Game
'Hunden' har tungen ude af munden - den puster nok, fordi den har det varmt... Kom ikke og sig, at de ikke levede sig ind i deres roller :-)

Phew - ikke sært, at de blev trætte!

Det er kun i HTM verdenen man ser 4 voksne mennesker stå og stirre intenst på en ghettoblaster

Zputnik og Zonja

Til forskel fra lørdag hvor det regnede og blæste,så var vejret fantastisk i går og hold da op, hvor var der varmt inde i hallen (og også uden for). Da jeg kom hjem, var jeg så varm og svedig og lugted så slemt, at jeg var bange for, at Hero skulle rulle sig i mig!!!! Det er nemlig det han gør, når han kommer forbi noget ilde-lugtende :-|

Lille Bridie
Tak til alle deltagerne for energi, engagement og super stemning. Det var fedt at undervise jer!

Ingen kommentarer: