tirsdag den 20. juli 2010

TV2 Øst


I går formiddags fik vi en telefon-opringning fra TV2 Øst, der havde hørt at jeg havde 2 hunde på det danske HTM/Freestyle landshold der vandt henholdsvis VM Guld og Sølv, så det ville de gerne komme og lave et indslag om.

Journalist Elise Dyppel Jensen stillede en masse spørgsmål og vi endte med at lave en aftale i dag kl. 11.

Stakkels Whisper... VM Guld eller ej, så kommer indslaget til at handle om Biscuit! Hvad skal en Border Collie gøre? Så snart Biscuit snurre rundt om sig selv en enkelt gang og derefter blinker til fotografen med sine yndige blå øjne, så er løbet kørt for de andre...

Jeg er nu ikke sikker på andet end, at Biscuit fortrød sin charmeoffensiv, da det gik op for ham, at han skulle vise sit program adskillige gange i 30 graders varme! Jeg var ihvertfald noget slatten allerede efter 2 x Hard Knock Life. Selv om kjolen er kort og kostumet ikke umiddelbart ser varmt ud, så stod valget mellem nylon strømper eller meget hvide lår i kort kjole og så vandt nylonstrømperne!

Biscuit nyder en pause mellem optagelserne

Phew - varmt varmt varmt!

Kamera og musik klar
Jeg tror ikke, at Elise havde prøvet at være DJ og fotograf på samme tid før :o)

Og da vi var færdige med at danse og gik over til interview delen, kravlede Biscuit langt ind i en hæk i et forsøg på at finde skygge. Han kom ikke ud igen før vi gik hjem.

Border Collierne fik lidt opmærksomhed. Whispers NM pokal og hans VM rosette blev filmet og vi var ude og gå en tur, hvor alle hundene blev filmet.

Vi ved ikke hvornår indslaget bliver vist, men hvis man misser det på dagen, vil det kunne ses på net TV :o)

Ingen kommentarer: